Contact en organisatie

Projectleiding
Stephanie van Barneveld 06 42 87 11 58 l mail@zuidfrieslandonstage.nl 

De Beroepenfeesten van VMBO On Stage worden in vele regio’s in het land gerealiseerd en wij horen daarbij! Bij een feestje horen vrienden, die van ons staan op Pagina Vrienden.
VMBO On Stage is (letterlijk) een Beroepenfeest voor VMBO leerlingen en beroepsbeoefenaren. Zij gaan met elkaar in gesprek over beroep en werkdag, en maken een afspraak voor een Werkbezoek op de Doe Dag enkele weken later.

On Stage is geen 'speeddating' maar is gericht op het opbouwen van een helpend (beroeps)netwerk. Het lukt veel leerlingen om deze relaties te onderhouden. Dit levert hen nieuwe gesprekspartners op, stageplaatsen en zelfs dienstverbanden tijdens of na de vervolgopleiding.

Voor bedrijven/beroepsbeoefenaren en matchmakers is deelname kosteloos.

Initiatiefnemers
OSG Sevenwolden (Heerenveen, Joure en Grou), Bornego College (Heerenveen en Joure), Nordwin College (Heerenveen), Zuyderzee Lyceum (Lemmer), Linde College (Wolvega) en het Terra (Wolvega)
 
Het (organiserend) Stage Team wordt gevormd door zo veel mogelijk partijen zoals vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, de deelnemende scholen, ouders, het jongerenwerk en de gemeente
 
Deelnemende scholen
OSG Sevenwolden (Heerenveen en Grou), Bornego College (Heerenveen), Plein Joure, Nordwin College (Heerenveen), Zuyderzee Lyceum (Lemmer), Linde College (Wolvega) en het Terra (Wolvega)
 
Wilt u hier ook een bijdrage aan leveren, neem dan contact met ons op.
VMBO ON STAGE WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR: